Private Residence

Beverly Hills, California

Extensive alterations were undertaken to open up the rear of the house to spectacular views by means of decks, large corner windows and new interior spaces for this 6,000 sq. ft. sixties style Trousdale Estates residence. Complete interior renovations included a new main entry and stair, kitchen, masterbath and reconstruction of primary public spaces. A second phase of construction added a new three-car garage, storage and work spaces. The design was required to provide a balance between large expanses of glass for the ocean views and unobstructed wall surfaces for display of the owners collection of contemporary art. Extensive use of wood and granite provide a warm interior environment in contrast with the expansive view of the canyon to the exterior.